... tai jos rehellisiä ollaan, niin Poppiselle sopii kaikki ajat. Mulle ei. Joku mielenhäiriö, oltiin sovittu treenit jo 9.00 Telkkiselle Veeran kanssa.

Tehtiin:

Ruutua: Paikan vahvistusta ja sit voi-tyylillä: ok. Evl-tyylillä merkin kautta, ok, mutta siinä tulee helpommin lähelle reunanauhaa. Sitten vielä pari kertaa paikkaa.

Luoksetulon stoppia: Kierrättämällä (vaikkei sitä kannattaisi kauheesti kierrättää). Eka ei vielä kummoinen, sitä pari muuta hyviä.

Paikallamakuu: Veera laittoi kellon, 3 min, ja olin osan aikaa piilossa.

Lopuksi merkkiä: Pallon heitolla. Ja sitten vähän pelailtiin muutenkin.

Iltatreenit:

Paikallaolot: Istuminen, pallo edelleen edessä, tuli vähän häiriötäkin, meni ok.  Paikkamakuu oli jtn 4 min ja olin aika paljon piilossa. Poppista se ei huolet paina, piti muistuttaa muutaman kerran mihn suuntaan tässä olisi tarkoitus katsoa. Vielä en uskalla kyllä tehdä mitään palkkaylläreitä tms.

Seuraaminen: Pallo kainalossa ja tuntuipa nyt hyvälle. Eli ei tässä tartteis muuta kuin saada *se* ilme ilman palloa kainalossa. Helppoa! Not, Mutta nyt teki niin hyvää, että huh! Tein myös juoksua, käännöksiä ja pari juoksusta pysähtymistä. Tämä oli nyt sellaista fiilistely-seuraamista. Fiilistelyn lisäksi pitäisi siis opettaa noin sata asiaa tähän seuraamiseen. Mutta olipa mahtava tunne!!

Ruutu: Pelattiin sitä ruudun paikkaa pari kertaa

Hyppynouto metskulla: Palkkasin heiton jälkeen pysymisen. Ekalla oli perusasento palauttaessa vähän takana, palkkasin silti, asenne oli hyvä. Tokalla oli sekä asenne, että perusasento ok.

Kiva päivä

Popin kanssa pitäisi keskittyä nyt pääasiassa kolmeen eri asiaan: seuraamiseen, kaukoihin ja tunnariin. Kaikki nuo tarvitsee älyttömästi onnistuneita toistoja. Kaukot ei vaan toimi ja en oo itsekään niitä motivoitunut treenaamaan. Maanantaina puhuin teorialla ajatuksesta, että vaikealta tuntuva juttu pitää vaan tehdä niin helpoksi, että siitä tulee helppoa. Joten, ehkä tämä kauko pitäisi nyt tehdä niin. Tunnarissa on sentään suunnitelma, en oo vaan jaksanut sitä treenata. Seuraaminen - olen päättänyt, että siitä tulee hyvä. Haluan, että kun Popin kaa mennään kisoissa, niin pisteillä ei oo niin väliä, riittää että on flow.

Ja loppuun: ihana kun Pop on terveenä ja itse kanssa ja pystyy treenaamaan.