No ei olla vielä ihan otsikon sanelemassa luvussa, mutta siihen suuntaan menossa. Nyt on sit hinkattu kaukoja sisällä. Pitäisi vaan nyt malttaa edetä tässä projektissa  _hitaasti_. Kaipa ne jossain vaiheessa alkaa pelittää jos niitä vaan treenaa paljon ja osaan ohjata.

Meidän ihana ja iso treenikenttä tässä vieressä (yksi suuresti asunnon hankintaan vaikuttava tekijä ;) ) on jo miltei sula ja ihana. Pop on nyt kevyellä liikunnalla, mutta aamukävelylla kuljettiin kentän kautta. Kun laskin Poppisen vapaaksi, siinä oli joku super turboboost-vaihde :D Voi kun olisin tahtonut antaa sen treenata ihan kunnolla.. Vähän me kuitenkin tehtiin:

Merkkiä. Oli kaksi merkkiä ja vein molemmille pallot taakse. Idea oli, että sille merkille mennään, minkä hyväksyn *hyvä*-sanalla. Tehtiin ekaa kertaa nyt tätä ja Pop oli kyllä tosi pätevä! Ihan yllätyin. Sit tehtiin kerran myös yhdeltä merkiltä toiselle siirtyminen. Pallopalkka oli nyt kyllä niin pientä ja riehumisen minimointia :( .

Noutoa. Läheltä kapulan tuonteja perusasentoon, poikkeuksellisesti namilla palkaten - ettei riehu. Lisäksi perusasentoon ihan normisti tuloja ja *valmis*-sanan vahvistusta.

Pop on onneksi ihan oma pirteä itsensä. Tänään ei ole köhinyt lainkaan. Pitää nyt seurata tilannetta.