Tprstai ei tosiaankaan mennyt hyvin, mutta onneksi huonoja päiviä seuraa aina parempi. Ja onneksi seuraavana päivänä saatiin Kuopioon Riikka leikkimään :)

Iivanaisen Riikka tuli pitämään Ponderalle Leikki-luentoa &-koulutusta. Ennen luentoa Riikka katsoi Popin seuraamista. Oli parempi :) Tein aika pitkän ja eri vauhdeilla. Sitten tehtiin hyppynoutoa, koska se on kivaa :) Sitten Zeta - välipalkoilla, lähinnä kokeillen nyt kaikki osiot yhteen. Ja sitten Riikjka muistutti taas siitä kuplasta, jossa ollaan vain Pop ja minä. Ajoitus tälle oli aika kymmenen ;)

Leikki-.illan päätteeksi Riikka vielä leikki Popin kanssa ja sain aika hyvää videopätkää ja Poppiksesta oli huippua!

Kiitos Riikka - ja kyllä mä niitä kuplia tarjoilen vielä sullekin ;)

Perjantaina meille tuli myös viides jäsen laumaan: Tolleri-Kamu :) Kamu on kyllä vain hoidossa 2 viikkoa ja kotiväki tahtoo sen varmasti takaisin. Ihana koira <3 Ihan on täällä kuin olisi pitkäänkin porukan tuntenut. Yhtä asiaa Kamu varmasti ihmettelee: Euoka-aika :) Kamun ilme oli näkemisen arvoinen, kun se katseli corgien ryhmittymää keittiössä ja sitä, miten ne tosiaan on vakavissaan sitä mieltä, että ruoka saattaa loppua. Ja on siellä vielä hännänhuippuna yksi mustavalkoinen pitkäkoipikin - ja sekin ihan samaa mieltä...