Eilen oli taas tosi kivat treenit, sama paikka ja samat tyypit kuin perjantaina :)

Pop aloitti luoksetulolla ja stopeilla, tehtin kiertänen että suoraan ja pääasiassa seisomista, mutta myös pari maahanmenoa. Tämä on nyt ihan alussa ja pitää vaan alkaa tekemään. Teki monta hyvää, mutta väliin putkahti myös pari huonompaa.

Sitten tehtiin tunnaria. Ensin vain kipot ja oma ja sitten kapuloita joku 10-15 ja kipot. Tehtiin aika monta. Nyt oli hyvää se, että Pop oli riittävän rauhalinen ja työskenteli. Mutta sitten jossain vaiheessa meni omasta ihan ohi ja toi mulle sit vääränkin :( No pyysin tiputtamaan ja laitoin uudestaan ja sit etsi oman. Kokonaisuutena jäi kuitenkin hyvä fiilis, just tuon rauhan takia. Edelleen pitää vahvistaa oman arvoa. Sen väärän minkäö toi, toi kyllä tosi kauniista ja piti hyvin - että jos väärä tuodaan niin se tuodaan kuitenkin tyylillä :D Pito-treenit on kyllä tuottaneet nyt tulosta.

Sitten näytin vielä kaukoja - ja johtopäätös: Jos olen itse toooosi rau-hal-li-nen, niin Poppikin on :) ja silloin tekee teknisesti ok.

Sitten oli paikallaolot, nyt ei ihan niin hyvät kuin eilen, ei ollut yhtä keskittynyt. Loppuun tehtiin vielä häiriöharjoitus, Anne kutsui Nipan vierestä luokse - Pop pysyi-. Sit Pop kutsuttiin ja sit Pipsa. Poppisen mielestä Mariannea piti totella... Kerroin, että ei pidä  ja onnistuihan se sitten ja Pop sai paljon palkkaa. Oikeastaan hyvä, että lähti, niin pääsi kertomaan, että ei saa lähteä.

Loppuun ennalta suunnittelemattomasti seuraamisen juoksuosuus ja hidas kävely. Täyskäreissä vähän leviää, muuten oli näyttämyt hyvälle (ja tuntuikin kyllä). Hidas kävely on itselleni ehdottomasti vaikein ja sitä pitää alkaa taas treenata ilman koiraa. Käsittämätöntä että tasapainoa on vaikeinta hallita hitaassa vauhdissa!? Juokseminen on helpointa - pitäs kait alkaa siis juoksemaan joka paikkaan :D

Kiitti taas kihot! :)