Viime päivityksestä onkin hieman kulunut...

Tässä välissä kävin Italiassa belggareiden MM-kisoissa. Olipa huisin hieno reissu hyvässä porukassa! Pop oli sillä aikaa Veeran ja dalmisten Ujon ja Rokin hoivissa. Pop oli viihtynyt ilmeisen hyvin ja fanittaa nyt Veeraa aika kympillä :) Kiitos Veera! Rune oli puolestaan pikkusiskollani Elinalla ja mummo-koirat Irkku ja Tio olivat "mummon" hoivissa.

En muista enää mitä tehtiin ennen Italiaa, oli kamala kiire ennen reissua järkätä kaikki asiat. Mutta Italian jälkeen...:

Tiistaina majalla Annen, Mariannen ja Outin kanssa. Pop teki ekaa kertaa esineruutua ja se meni kyllä tosi hyvin. Marianne vei kaksi esinettä. Ekan haki tosi hyvin, toista pikkaisen mietti, mut kun olin hiljaa (käskettiin olla ;) ) niin niinpä se Poppis haki vaan sen toisenkin.

Jälki oli sitten majan pihassa - minun tekemä. Muistissa tuntuu tämäkin vielä hyvin olevan. Sain sapiskaa, kun meinasin ohjata (!) mutta sttenpä meni hyvin. Läksyksi saatiin keppien noston opettaminen.

Lopuksi vähän tokoa. Pop teki ruutua, seuraamista, tunanrin etsintää ja jtn.

Sitten ke, to ja pe jotain tokoja hallilla ja ulkona. Ainakin avo-hyppyä ja luoksetulon stoppia ulkona. Sekä kaukoja avo-tyyliin.

Torstaina Liisan kanssa vähän aksattiin. Pop tteki lopulta neljän esteen radan. Oli hyppy, takaakiertohyppy, hyppy ja putki. Pop menee tosi hyvin jos osaisin ohjata :) Lopuksi tehtiin vielä pussia kun oli kerta avustaja. sekin meni jees.

Lauantaina treenattiin sitten Tarun, Napsun ja Pikku-Jefen kanssa. Jefe on pikku bc-mies Myytin Taistelun Arvoinen. Kyllä tämän pennun vuoksi on kannattanut tosiaan vähän taistella :) Tosi kiva pentu, hirmu rohkea, avoin, kontaktinhakuinen. Ihana <3

Pops teki seuraamista, Taru häiriköi liikkurina. Tämä hvyin. Sitten Taru häiriköi kaukoissa, itse tekniikka meni päin mäntyä, mut ei häiriintynyt. Sitten teinkin ihan vaan paikkaistumista Tarun häiriköidessä. Tehtiin pari noutoa, rumat nostot :( Ja tuli pitkästä aikaa vähän kaarretta vasemmalle. Tein myös ohjatun suunnat, ne meni muistaakseni ihan jees.

Sunnuntaina kaiman kanssa. Pop aloitti ruudulla, ensin läheltä paikkaa, sitten luoksetulo + ruutu. Luoksetulomerkit. Ja mitä tekee bc, etsii maasta jotain? Eikä mitään ajatusta ruudusta eikä kuunellut. Pop lähti elämänsä ekaa kertaa treeneistä jäähylle! Puuhun kiinni vaan ihmettelemään mitä sitä oli tarkoitus tehdä. Rune ja Ansa teki välissä ja stiten Pop otti uudestaan. Nyt alkoi ruutu löytyä. Siellä oli yllärinä pallo palkkana, jota Pop ei huomannut. Hohhoijaa...  No sitten tein vielä yhden ruudun hetsattuna ja se meni sit hyvin. Sitten tehtiin myös tunanrin piilotusta, löytyihän se viimein, mutta huuhaili osan ajasta, en taida tätä jatkaa näin. Luoksetulon stoppeja puuta kiertäen ja suorana, kokeilin käsimerkkiä ja se toimii paljon paremmin kuin suullinen käsky.  Lopuksi kauko-istumsta ja Pirjo oli ihan kiinni Poppisesa ja heilui siinä, Pop kesti hyvin. Jotain hyvää sentään!

Illalla kävin sitten tekemässä jäljen ja sitten treenasin jälkeä vanhettaessa keppejä. Oli lyhyt jälki ja kolme keppiä. Pituus varmaan yhteensä vain joku 10m. Ajattelin katsoa, mitä se niille kepeille tekee. No mitäs, nost heti ja toi minulle :) Pikkuisen hihkuin! Sitten tein uuden jäljen ja kolme keppiä - no mitäs, Pop oli sitä mieltä jo, että tuttu juttu.

Sitten se jälki. Nosti pari kertaa päätä ja oli hetken ihan kuutamolla ja enhän mä' enää tarkkaan muistanut missä se jälki meni. Mutta eipä hätää, sanoin vaan sit uusiksi, että "etsi jälki" ja Poppis etsi, jeee :) Päästiin sitten ihan kelvosti loppuun saakka :)

Lopuksi Pop sai vielä pelata palloa ja kotiin kävellessä hakea pudonnutta esinettä. Jos päivätreeneistä ja huono fiilis, iltatreenit korvasi kyllä kaiken!