Ensin tuli flunssa, sitten lähti ääni, sitten ehdoton puhekielto.

Ja nyt, ääni on jo paranemaan päin ja kalakatuskone toiminnassa. Vielä pitää tosin vähän rajoittaa ja välttää tilanteissa, jotka houkuttelisivat suuriin äänihuulten maratooneihn. Tänään olin jo ihmisten ilmoilla ja hain todistuksen yrittäjätutkinnon osalta. Jee!

Mutta suurin ilon ja onnen aihe oli tänään se, että päästiin Poppisen kanssa treenailemaan _kunnolla_.

Anne tuli kimppaan ja videoi seuraamista.Hyvää: Lähdöt, vasemmalle käännpkset ja liikuin suorassa ja suht hyvin. Huonoa: Pari perusasentoa, 2 askelta vas - vinot perusasennot. Mun oikea käsi elääjotain omaa elämään. Kontakti oli välillä hyvää ja välillä huonoa.

Luoksetulo avo. Kisamainen. Pysähdys olisi voinut olla paremoi, perusasentoon tulo hyvä. Anne kehui.

Ruutu voi-tyyliin. Annen piti laittaa salaa pallon ruutuun, mutta keskittyi niin kovasti kuvaamiseen, että unohti. No mä tietysti oletin, että se on siellä, enkä käskyttänyt loppua. No tässä kömmi oli nyt kuitenkin ihan huippu! Pop osasi itse pysähty oikealle paikalle! :) Josta minä *saa ottaa! Pallo!* Luulin, ettei Pop huomannut sitä.  Ja Anne, "apua unohdin! Ja sitten nakkasi Poppiselle pallon. Sit tehtiin liikkeenä, seuraamisesta palkka.

Markus tuli katsomaan treenejä ja käytin tilaisuutta hyväksi. Kaukoa ja Markus taakse. Pop tuntee Markuksen, mut Markuksella hattu eikä puhunut mitään. Otti aika paljon painetta, mutta sain kyllä palkattua. Ja hyvää oli, että pysyi kyllä paikoillaan vaikka vähän jänskätti. Sit kyllä kerrottiin, että Markushan se siinä, ja olipas Poppisella lystiä :)

Kakkososioon Mariannekin tuli paikalle. Pop teki ohjatun, eka merkistä palkka, sitten oikea + vasen. Marianne liikkurina. Merkillä meni taas ihan reippaasti taakse. Suunnat otti hyvin. Myös vas. mikä tosi lähellä kuitenkin ruutua. Sitten sovittiin, että jos menee kauaksi merkistä, sanon uudestaan merkki. No sit se tietty meni lähelle. Ja Marianne: Voit palkita! Alkoi naurattamaan, kun tuli yksi menneiden vuosien tilanne Annelle ja minulle mieleen =D

Sitten loppuun vielä ruutu ja stopista nyt ihan suunnitellusti Annelta palkka.

Nipa ja Poppis otti paikkamakuut silleesti, että käveltiin kentän päähän, kun harvoin tulee harkattua pitkää matkaa kun ei oo vahtia. Pop oli korjannut takaosaa, josta Marianne oli sanonut ja Pop oli heilutellut häntää. Päätä oli liikutellut kans, välillä matala, välillä korkea.

Loppuun Marianne testaili Nipaa ja Poppista, kumpi kävis paremmin. Täytyy sanoa, että tänään tervuille 1-0 . Mutta pitänee testailla myöhemmin. Poppisesta oli vaan niin huisin ihqu jännittävä kun sai tokottaa Mariannen kaa. Liikkeestä maahan oli jees :)

Ja sitten Poppis pääsi vielä tyttöjen kaa lenkille ja minä palasin kotiin hoitamaan flunssaa. Pitää ottaa nyt varovasti!

Ps. Videoedistointi sopimus laadittu, joten ehkäpä näistä treeneistä tulee joskus tännekin jotain :)