Siirsin kaukon treenaamista vähän eteenpäin, kun piti vaan saada se avo-kauko kuntoon, ettei vahingossa tarjoa väliin seisomista. Toinen haasteellinen juttu on tietysti tunnari. Ja seuraaminen. Eli ne ovat nyt tärkeimmät asiat. Luoksetulon maahanmenoja olen treenannut aika paljon lenkillä esim. kierrättämisellä.

Maanantaina Annen ja Mariannen kanssa. Tein tunnarin. Liikkuri vei mutta tuli itse lähelle. Teki tosi hyvin. Ja osasin päättää sit siihen!!! Sitten tehtiin ruutua, kokeilin, että jos on ruudun sisällä ja sanon uudestaan ruutu, että pysyykö sisällä. Pysyy :) Tehtiin ehket muutakin, mutta en muista.

Viikolla tehtiin sit uusiksi tunnaria ja meni ihan persilleen. No meitin yhden kurssilaisen kanssa asiaa, jolla samoja onglemia. Poppishan saattaa mennä kapuloille liihan kovaa, sitten häslää jne. Lisäksi jos kapulat rivissä, en tykkää siitä että menee keskelle vaan olisi kivempi jos aloittaisi toisesta päästä. Samoin kuuin ringissä, aloittaisi aina vasemmalta puolelta. En tiedä toimiiko tämä, mutta ajatus olisi, että kun kapuloille mennessä on tehtävä että lähtee tietysti kohtaa, niin keskittyisi paremmin. Kotona yritykset toimineet tosi hyvin, tänään hallilla ei niin hyvin. Jos kapulat ringisä, laitan ne pesuvadein ympärille ja ohjaan Popin vasemmalta puolelta. Kun rivissä, pesuvati on vasemmassa päässä ja se pitää kiertää ennen kapuloille menoa. Kotona on toiminut hyvin. No katsotaan.

Kaukoja on tehty jonkin verran. Olen kokeillut vähän eri tavoilla. Tämä on mennyt eteenpäin, mutta ei kyllä vielä kestä häiriöitä yhtään ja treeneissä on jotenkin sen verran enemmän kierroksia, että siellä vaikeampaa. Toisekseen, siellä on tullut epäonnistumisia ja pitäisi sada sinne nimenomana niitä onnistumisia! Aion nyt tehdä häiriöissä oikein idioottihelppojajuttuja, jotta pääsen vain palkkaamaan tosi hyvin.

Tänään Popin tokoryhmän treeneissä tehtiin siis tunnari. Toi kerran väärän,. nosteli muita, mutta sitten teki kaksi hyvää.Oli myös yksi nami, mutta ei se nyt kyllä auttanut yhtään, päinvastoin. Lisäksi tehtiin häiriöseuraamista, liikkeelle lähtöjä etc. Jouduin kerran huomauttamaan, mutta sen jälkeen parempi. Sitten sivuaskeleita, joita ei ole tullut kauheasti treenattua viime aikoina - ja sen kyllä huomasi. Paikallamakuussa jäin näkyviin ja menipäs vipuun ja haisteli. Kävin tästä ärähtämässä ja sen jälkeen oli hyvä. Tehtiin myös ruutu silleesti, että matkan varrella oli väkeä. Kiersi ensin ja sitten väkeä vähän siirrettiin helpompaan kohtaan ja sitten meni hyvin.

Voittajaluokkaan ei olla kyllä menossa ihan heti, turha räpeltämään kun ei vielä osata. Mutta kiirekös tässä.

Niin ja pikkuisen oli ihanaa mennä treeneihin aamulla "hiukka väsyneenä" kun Katja teki omalla aamukahvivuorollaan VOHVELEITA!!! Ihania!