Annen kanssa saatiin kuningasidea lähteä Telkkiselle aattoiltana jälkeen treenaamaan. Kyllä kannatti! Ehdittiin treenata, pohtia, treenata, kuvata ja vähän hassutellakin tietty :)

Pop aloitti ruudulla. Ekalla oikeaa paikkaa ja tarjosi etulinjaa, mutta sitten alkoi sujua. Sitten tahdoin kokeilla ekan kerran ihan liikkeenä. Muuten ok, mutta kun kävelin poispäin oli vähän haistellut ja seuraamisen poikitti. Tämä oli nyt kokeilu, miten ne tehdyt palaset toimii yhdessä - ja jatkamme siis palasten työstämistä. Lopuksi yksi leluruutu, kun sitä ei nyt ole tullut tehtyä vähään aikaan.

Kakkossetissä seuraamista. Opeteltiin siinä samalla käyttämään Annen puhelimen videokameraa (ja olen ekaa kertaa sitä mieltä, että kamera puhelimessa on ihan järkevä keksintö!) ja näin sen poikittamisen asteen. Itsehän en sitä tunne ja nyt ei painanut yhtään. No kyllähän se aikamoista on, mutta kontakti ja vire oli hyvä. No sitten namilla, oli suora ja irti jalasta, mutta vire katosi.Että tässä riittää treenattavaa. Anne heitti sitten, että ootko ajatellut käyttää välillä hihnaa. No just olin miettinyt sitä edellisenä päivänä. Sitäpaitsi, tarttis kai se joskus opettaa, jos sinne alokkaaseenkin menee - ei nimittäin osata seuraamista hihnan kanssa (!).

Kolmannessa setissä näytin Annelle stoppeja ja ne meni hyvin. Sitten tehtiin merkkejä, niillä nostalgisilla SM-05-merkeillä. Tätä ei ole tehty vielä paljoa, mutta luotin aika vankasti pallon voimaan ja ajattelin kokeilla mitä tekee jos kapulat on taustalla ja vien sen jälkeen pallon Popin kanssa merkille ja lasken sinne. No meni se merkille, mutta ei palkkaantunut pallolla vaan oli kiinnostunut kapuloista. Leikitttiin sit pallolla, poistettiin kapulat ja tehtiin merkkiä. Toimi sitten itseasiassa paremmin ilman palloa takana eikä peruuttanut merkin takaa mihinkään. Ja jotta tämä merkin hakeminen ei olisi ollut sattumaa, tehtiin sitä vielä kahdesta muustakin suunnasta. Lopuksi vielä noudot molemmilta puolilta (vein Popin merkille).

Jonkun mielestä voi olla huono idea kokeilla jotain (esim. merkki ja kapulat takana) kun opetus on vielä kesken. Voihan se olla. Toisaalta tuosta treenistä tuli hyviä huomioita. Ensiksikin, olen luullut, että narupallo menee kaiken edelle, niin kapuloilla on kyllä Popin likes-listalla ehkä korkeampi sijoitus. Ainakin jos molemmat ovat liikkumattomia. Se on sikäli hyvä asia, että sitten isona voi ohjatussa palkata merkkiä luvalla noutaa. Mut sitä ennen pitää toki opettaa loppuun tuo merkki. Sanoin ennen treeniä, että jos menee kapuloille, niin sitten menee ja palkkaan noudon. Hyvää oli nyt siis se, että meni merkille, vaikka kapulat selvästi häiritsivät liikaa. Nyt jatkamme siis kiltisti merkki-treeniä :)

Annelta tuli kyllä taas niin hyviä huomioita, että treenit oli kyllä ihan paras joululahja! Nipa oli hurjan taitava merkillä ja kaukotkin oli paremmat - hyvä Nipa!

Popin ja Nipan Plan B-treenit (eli matkalla sirkukseen) jäivät tällä kertaa väliin, koska nyt vähän näytti, että niistä saattaa tulla tokokoiria :D MUTTA koska videomateriaalia on jo olemassa, saatan sitä lisätä tänne heti kun opin lisäämään tänne jotain muuta kuin lihavoidut tekstit...

Tänään me onkin sitten  vain nukuttu ja kävelty mummolaan hakemaan ähkyyn vahvistetta.