Luulin jo. että yskä on täysin ohi ja ehdittiin jo vähän enemmän ulkoilla pari kertaa treenata ulkonakin. Kaikki ok. Paitsi, että ei ollut :( Onneksi lähdettiin Annen ja Nipan kans lenkile. Lenkin aikana Pop köhäisi pari kertaa, joita minä en tietenkään kuullut :( Sain onneksi heti seuraavalle päivälle ajan luottolääkärillemme Jalkasen Liisalle. Keuhkoissa oli pientä rahinaa ja vaihtoehdot oli, että voi mennä ohi itsestään tai sitten pitkittyy. Valitsin nyt kuitenkin lääkekuurin, kun alkaa kolme viikkoa jo alkamisesta täyttyä. Plus Pop menee Annelle hoitoon minun matkani ajaksi. Olisi kiva laittaa sinne terve koira.

Jos Poppiselta sen vointia kyselisi, se sanoisi olevansa ihan terve :) Eli vauhtia on ihan normaalitapaan. Hämmästyttävän rauhallinen se on kotona, vaikka ei ole saanut juosta eikä oikein treenatakaan.

Niinä parina päivänä, kun luulin Poppisen jo täysin toipuneen, tehtiin vähän treeniä ulkona. Tehtiin merkkiä ja ruutua, yhdessä ja erikseen. Ekaa kertaa kaatoi merkin pariin otteeseen. No sattuuhan sitä... Ruudussa paikka on taas vähän kateissa, tosin ei tarjoa merkkiä siellä vaan juoksee ennemminkin mihin sattuu. Alokkaan liikkeitä kans tehtiin. No niissäpä ei muuten mitään, kun saa sen seuraamisen kuntoon (on tosin mennyt paljon parempaan).

Sisällä on tehty tunnaria, joka oli eka tosi hyvä ja nyt sitten ei olekaan enää. Toki Pop tietää mikä sieltä pitää tuoda, mutta saattaa nostaa vääriä ja mällää kapulaa tuodessa. No tähän on kyllä laadittu nyt toimintasuunnitelma.

Kaukot sen sijaan tuottaa päänvaivaa ihan kunnolla. S-m-s menee hyvin jos tekee sellaisia nopeita vaihtoja. Sitä se Pop just tykkäisi tehdä, eli ei pysy seisomassa. No sitten kun sain se pysymään seisomassa ja siitä maahan, niin se ehtii tehdä sellaisen tosi sähäkän maahanmenon, jossa takajalat liikahtaa eteenpäin. Oon kokeillut eri tapoja ohjata ja eri kohdasta. Välillä menee oikein ja sitten taas ei. Poppisen mielestä tärkeintä on mennä vaan ihan satasta maahan...

Ja sitten taas s-i-s . No siitä ei kannata varmaan edes puhua... Siis joo, tekee oikein jos ohjaan niinkuin ihan siinä, mutta jos siirryn vähänkin, juttu katoaa. Tuntuu, ettei kuuntele niitä käskyjä yhtään vaan on vain ohjauksen perässä. Ja kokeilinpa s-i vielä että tarjoaa itse sitä, No ei tuu ainakaan eteenpäin, vaan hyppää about metrin seisomasta istumaan taaksepäin... Asioissa, joissa Pop itse tarjoaa, se virittyy vähän liikaa ja kuitenkin kaukoissa sellainen pikkuisen hitaampi tahti olisi parempi - ehtisin edes itse tajuta jotain...

Mutta ajattelin, että nyt saikun alla teen tuota kaukoa paljon, katsotaan edetäänkö vaiko ei.