Pondera järkkäsi eilen 12.1. möllitokot ja olin vähän miettinyt, että jos tekisi alokasluokan, mut en ollut ihan varma, ollaanko vielä valmiita. Toisaalta, möllitokot on hyvä tapa aloittaa ja paikka oli tuttu. Sitten me siis osallistuttin, alokasluokkaan - koesäännöin tehtynä.

Luoksepäästävyys... :) No Anne tuomarina, että suunnilleen hyppäsi syliin.

Paikkamakuu Ei mennyt eka käskystä maahan, vaikkei tuomari huomannut ;) Tätä pitää treenata, jos ei oo ihan skarppi, niin eipä hoksaa käskyä. Itse paikkamakuuseen olin ihan tosi tyytyväinen! Ei kääntynyt lonkalle, ei haistellut, napotti vaan maata.

Seuraaminen taluttimessa. No piti ennen kehää vähän pallotella. En ole hihnalla juurikaan harjoitellut ja jotenkin Pop on hihnassa ihan eri maailmassa kuin ilman hihnaa. Jätti yhden perusasennon tekemättä. Loppua kohti parani.

Ilman hihnaa.  No tämä tuntui heti paljon paremmalta. Vasemmalle käännös ollut tosi hyvä, täyskäännöksistä viimeinen oli löysä. Mutta siis, teki täyskäännökset oikealle, vaikka näitä treenattu liian vähän.

Maahanmeno. Tämä oli vissiin hyvä.

Luoksetulo.Olin vähän epävarma jätöstä, kun ei ollut ihan kuulolla. Mut hyvin pysyi ja hyvin tuli. Eikä törmännyt.

Seisominen. Oli pysähtynyt kuin seinään, mutta luullut, että pallo lentää ja siksi oli aika vino. Pysyi hyvin seisomisessa.

Hyppy. Hyvä hyppy, lopun perusasento olisi voinut olla nopeampi ;)

Kokonaisvaikutelma. No itselle jäi hyvä fiilis. Ei me nyt ihan heti vielä sinne alokkaaseen mennä, pitää saada homma vielä varmemmaksi ja vahvistaa varsinkin kontaktia liikkeiden alussa. Anne oli Poppiselle aika iso häiriö, Pop katseli aina liikkeiden alussa mitä Anne tekee. Käskytyksiin ei reagoinut mitenkään. Ja koko juttu tehtiin ilman palkkaa, mutta palkkaantui liikkeiden välillä hyvin kehuista ja oli sellaisella hyvä meininki-asenteella. Sikäli hyvä kisa, että minulla oli itselläkin sellainen tunne, että nyt kisataan eli ei mikään peruskisamainen treeni.

Muista saatiin kympit, paitsi seuraamisista ysit :) Oikeasta kisasta olisi tuolla suorituksella ihan hyvä ykkönen tullut. Paikallaolo oli nyt tosi hyvä, mutta en vielä tällä uskalla kisoihin lähteä. Pitää harjoitella vielä häiriöitä.

Ja tuomari oli kyllä tooosi hyvä :D ja liikkuri kans. Minttu oli Irkun kisa-asioina minun suosikkiliikkuri - ja on edelleen.

Kisojen päätteeksi tehtiin Popin kaa vielä ruutua, paikasta palkaten (vähän luisui liian taakse) ja sitten merkkiä. Ja TADAA eka merkki + ruutu. Matkat oli lyhyet, mutta halusin nähdä, et jos palkkaa ei tuu merkille, ymmärtääkö lähteä ruutuun. Ymmärsi :) Yhdessä merkissä meni liian taakse ja odotin niin korjasi itse oikeaan paikkaan. Paljonhan tässä on vielä tekemistä, mutta Poppisesta tämä on tosi kivaa.

Illan päätteeksi sirkusta a´la Nipa&Pop meidän VIP-treenivieraalle Mintulle :)