Tänään päästiin Poppisen kanssa pitkästä aikaa hallille treenaamaan, Tässä on mennyt jo ainakin kaksi viikkoa ilman treenejä! Matkan tekoa haittasi hieman se, että kiersin ensin läheistä jääkiekkokaukaloa ympäri, koska suuntavaistoa ei ole. Onneksi paluumatkaksi saatiin seuraa Liisasta ja villiksist'ä ja selvittiin kotiin (oisin eksynyt myös palatessa =/ )

Treeneissä meitä odotteli Marjo ja Sira, kun me kierrettiin sitä kaukaloa.. Mut treenit. Eka tehtiin pari merkkiä. Sit tehtiin ekaa askelta ja Marjo vahti kontaktia. Sitten vasta muistin, että -ihme kyllä- minunkin puhelimessa on videokamera! Tein sitten rinkiä vasemmalle ja sitten rinki-suora-rinki. Ekalla oli pallo kainalossa ja sitten ei ollut. Videon perusteella tuo toka oli parempi!! Jes! Oli siinä sit pari sellaista löysää (!) kohtaa, toisaalta, nyt ei missään vaiheessa painanut kun tuli tiiviisti.  Sitten tehtiin paikka istuminen ja paikka makuu. Istumisessa oli lelu, paikkamakuussa ei. Istuminen oli tosi hyvä, makuu ok.

Tauon jälkeen Pop teki vielä metskun nostoja + suoraan leluun (mun oikeassa kädessä) -sikaili ekat nostot. Sit hyppyä edestakaisin ja vinoja ja sit ihan sellainen uukkarihyppy. Sitten tehtiin uudestaan merkkiä, mut hyppy oli liian lähellä ja tarjosi vain sitä. No onnistuihan se sitten, mutta hölömö minä *huoh*! Sitten tehtiin vielä merkiltä ohjattua. O&V merkin linjalla ja keskimmäin siellä takana jossain 8 metrissä. Näki kun vein kaikki. Vein merkille ja molemmat suunnat taidettiin tehdä kahdest v+o+o+v, Palkkasin varmuuden vuoksi jo nostoista leluun, kun ajatus oli vahvistaa suuntaa ja nostoa ja välttää kaarrosta. Tosi hyvät lähdöt kapuloille ja nostot hyvät.

Sitten saatiin vielä Liisan villis-Remu paikkamakuu kaveriksi. Remu ollut varma ja niitä varmoja tahdon nyt käyttää. Lähtiessäni vilkaisin ja Pop haisteli ja ärähdin, sen jälkeen tosi hyvä paikkamakuu. Olin pitkässä matkassa, piti hyvässä asennossa pään ja kroppa suorassa. Yllättävää vaikeutta treeniin toi se, että Remu sikaili ja nousi paikkamakuusta istumaan ja Liisa kävi korjaamassa. Saatiin siis odottamattomat häiriöt ja hyvä niin, Pop ei ollut moksiskaan vaan pysyi hyvin. Ja pysyi se Remukin sitten.

Jeps, olipa kiva treenata. Ensi viikolla taitaa jatkua tämän viikon teemat kun ei tässä oo ehtinyt-jaksanut tehdä oikein mitään.  Nyt on suurin muuttourakka ohi ja minäkin jo terve. Nyt peukut pystyyn, että Pop panttaisi juoksua vielä pari viikkoa, että päästäis tokovalmennukseen.