Tänään oli sitten kimppatreenit Musti&Mirri Areenalla. Porukkaa oli mukavasti ja kaikki ehti tehdä ihan kivasti. Satukin tuli Varkaudesta, joten tein niitä juttuja mitä on tehty, kun on viimeksi nähty.

Ruutu

Ajatus oli, että Pop ei näe ruutua ja sinne viedään ylläriksi pallo ja että merkkaa ruudun. Nyt on tehty tosiaan leluruutua tosi vähän, kun on sitä paikkaa haettu. Pop oli ihan kuutamolla. Minun mielestä se katsoi siihen suuntaan ja hyväksyin ja annoin luvan lähteä. Meni kauniilla kaarella ohi ja sitten jotenkin sivusta sisään. No sitten tehtiin ihan autettuna ja siinäkin tuli sitä kaarrosta. Sitten oli pari hyvääkin. Tätä pitää tehdä nyt pitkältä matkalta ja leluun.

Sen sijaan ruutuun stopit oli nyt jees ja se pallokin lensi suunnilleen oikeaan kohtaan.

Perusnouto

No Poppinen on sitten löytänyt sisäisen paimenvaistonsa ja kauniilla kaarella kiikuttaa sitä kapulaa takaisin. Tämä on nyt kyllä uutta. No toisaalta, nyt on satsattu enemmän nättiin nostoon ja perusasentoon tuloon + pitämiseen - ja mun mielestä ne meni ok - ei hyökännyt kapulaan tms. Joten nyt vaan pitää ottaa taas ohjelmaan ne suorat palkat nostoista. Ja koska on sitä kiertämistä pelattu vaikka kuinka paljon, niin sitä vähennetään ja ainakin kiertää nyt toista kautta.

Hyppynouto metalilla

No tässä ei pysynyt heitossa eka, hain kapulan, ei pysynyt istumassa. No sitten pysyi ja sai hakea ja otti minusta siististi ja toi ok sivulle ja piti kunnes sai irrottaa. No nyt jos oisin ollut järkevä olisin palkannut jo noudosta en perusasennost jne.

Sitten tauon jälkeen:

Paikallamakuu ryhmässä

Aika oli varmaan se 2 min. ensin menin vähän kauemmaksi, mutta koska ei keskittynyt meni lähelle. Meni lonkalle ja haistelikin vielö. Menin sit ihan lähelle ja olin lopun siinä. Oon miettinyt tätä paikallamakuuta ja sitä, mitä pidän tärkeimpänä. Annen kanssa oli siitä, että se rauha on tärkein asia, lonkka-asento sallitaan. Satu oli kans samaa mieltä. Eli sillä mennään nyt. Haisteluun on kylläkin puututtava. Lelua ei käytetä, mutta sen voi tuoda sitten myöhemmin takaisin, jos tarvii saada skarpimmaksi.

Sitten toka osio:

Seuraaminen

No näytettiin sitä ja poikittamista. Satu potki minua sopivasti (tällä kertaa ihan kuvainnollisesti :) että nyt on vaan opetettava ja jätettävä se pallo kainalosta. Ja se, että tehdä erikseen niitä lyhyitä + sitten vasemmalle ympyrää, jossa itse korjaa takaosaa. Se menikin sit ihan ok. Ja sitten se oikealle käännös - minulle ehdotettiin jo hengaria kainaloon kaikkine juttuineni. Hyvä pointti oli se, että kun kaikkea ei vaan voi saada nyt ja heti, että jos nyt eka tekis sen käännöksen kuntoon ja sitten lisää kontaktissa pysymisen (nyt tiputtaa). Joo, tammikuussa on tokovalmennus, tämä me siellä näytetään!

Tunnari

No alkoi jännittää jo kun aloitin. Sähläsin, hyväksyn liian nopean ilmaisun ja saan sillä vielä ongelmia aikaan, se oli niinkuin viesti. Joo totta. Ei ollut nyt riittävän keskittynyt kapuloihin, haahuili siinä vähän muuallakin. Melkein alkoi jo pelottaa, että nappaa vaan jonkun siitä, mutta ei onneksi napannut. Nyt siis a) parempi ilmaisu b) lopetan sähläämisen c) jatkan muutoin tällä, koska tää nyt vaan tuntuu hyvälle.

Loppuhajatelma: Jos keskittyy vain mokiin, niitä riitti. No minä en keskity. Ne on tietysti tärkeä tiedostaa ja tehdä paremmin. Mutta toisaalta, Pop teki kuitenkin, mikä tämän hetken osaaminen on. Noudon kaarros oli ylläri. Vaikka käytiin enemmän läpi taas asioita, jotka ei toimi,  oli silti tosi kiva fiilis tehdä ja uskon, että Poppiselle jäi mielikuva, että se on tosi taitava. Ne asiat joita on tehty, kuten kapulan nosto ja ruudun paikka, toimi. Ei sitä Roomaakaan päivässä rakennettu! ;)

Sitä mä vaan mietin, että sitten isona, kun Pop tekee hienoja tokoliikkeitä, niin mahtaa sitä vähän nolottaa emännän järkyttävät tuuletukset...

Kiitos kaikille kivasta Tapsan päivästä! :) Toinen suklaapirtelö oli kyllä jo pikkasen liikaa :D