Kylläpäs on onnekasta saada treenata näillä keleillä lämpimässä sisähallilssa melkein niin paljon kuin ehtii. Treenattu on, en ole vain ehtinyt kirjoittelemaan.

Keskiviikko

Paikkaistuminen ja paikkamakuu ryhmässä. Poppisen vieruskaverilla oli vähän hankaluuksia pysyä paikalla ja Pop sai siitä hyvät häiriöt. Vähän ensin katseli, mutta sitten keskittyi hyvin pysymiseen :) Nopeasti pari seuraamisen aloitusta ja sitten lähdettiin pikana kotiin, kun päästiin Liisan kyydillä :)

Torstai

Pop sai jälleen illan viimeisen ryhmän koirat paikallaoloon. Ensin istuminen ja sitten paikkamakuu. Makuussa kävin myös piilossa nopeasti. Pysyi hyvin, mutta taidan tähän tarvita vielä vahdin, joka tarkkailee Popin ilmettä ja fiilistä. Piilossa ajattelin, että kylläpä pikkuinen on jo iso, kun minä pääsen piipahtamaan jo piiloon! Loppuun treenattiin luoksepäästävyyttä Katin kanssa. Kati on Popille uusi tuttavauus.  Pop hyppäsi vasten ja tervehti iloisesti  :)  Kiitos avustajille :)

Treenit yksin. Aloitin sillä kontaktilla ja ekalla askeleella. Tein jo ennen kurssien alkua ja ärähdin varmaan liian kovasti kuikuilusta ja Popille tuli huono ilme. En ehtinyt tehdä enää oikein mitään ja tämä vaivasi koko ajan mieltä. Illalla homma alkoi kuitenkin kulkea ja palkkasin ensiksi nopeasti ja sitten lisäsin vähän aikaa. Ei se ollutkaan mennyt pilalle :) Mutta minun pitää olla tarkkana.

Sitten tein vähän-niinkuin-alokasluokan ilman palkkaa. Liikkeestä maahan ja seisoa ei tehty seuraamisesta vaan hengailusta stopaten ja loppu kuten kisoissa. Luoksetulo ja hyppy kisamaisesti ja loppuun palkka. Olen ajatellut, että teen näitä palkkaamattomia luokkatreenejä välilä, että niihin tulee helppouden tunne. Ja tuntui tosi helpolta :) ja Pop palkkautui hyvin pelkistä kehuista.

Sitten tehtiin ohjattua - koska se on meistä molemmista niin kivaa :) Tein ensin pelkkää merkkiä ja sitten kapuloilla ( oikea ja vasen merkin linjalla, keskimmäinen oikealla paikalla). Vein Popin merkille ja otettiin molemmat suunnat. Toiseen tein jo uuden haasteen - katsoin ensin oikealle, mutta lähetinkin vasemmalle. Pop lähti varmasti vasemmalle - hyvä Poppis! Loppuun vielä hyppynoutoa paikallapysymisestä palkaten ja sitten yksi vino, joka oli huomattavasti vinompi kuin oli tarkoitus ja varmistin paluun vielä hyppy-käskyllä.

Perjantai

Treenit Annen ja Nipan ja Riikan ja Ilon kanssa. Pop aloitti näyttämällä viikkotehtävän :) Oli nyt parempi sekä asenne että suoruus. Minä sain taas palautetta palkkaamisesta - Pop sai kiskoa palloa ihan simona, mutta päätin vaan irrotuksiin. Huono minä :(  Annan Popin kahdestaan treenatessa voittaa aika paljon, mutta kun on yleisöä, teen jotenkin palkkaamisesta sellaista "nopeaa". Joten nyt taas se toinen narupallo kehiin ja paljon vaihtoja ettei lähde heittää lenkkiä ja sitten loppupalkkana saa rallatella pallon kanssa (mitä saa tehdä aika usein kun kahdestaan treenataan). Pari kertaa tein liian pitkiä. Ja nyt voisin tehdä pidemmillä askeleilla. Pop ei myöskään aina istu perusasentoja loppuun. Niissä pitää olla kyllä tarkka.

Kakkososassa tehtiin alkuun sama sovellettu alokasluokka kuin ed.iltana. Muuten ok, mutta taisi haistella maahanmenosta ja hypyssä kun palasin vierelle, otti pari askelta. En alkanut tuota siinä korjaamaan, koska teki ekan kerran. Mutta nyt seuraavaksi vahvistan asennossa pysymistä kun menen vierelle. Lopuksi vielä sitä seuraamista ja nyt olin vähän parempi palkkaamisessa ja Poppinen sai kivan lopputreenin :)

Lopuksi otin vielä paikkamakuun ja menin piiloon. TAAS piti puuttua alun haisteluun. Kun olin piilossa, oli pysynyt hyvin ja hyvällä ilmeellä. Olin piilossa ehkä puoli minuuttia. Nyt on muuten se lonkalle kääntyminen jäänyt pois! :) Paikallaolosta oli puhe, että siihen voi jossain vaiheessa alkaa lisäämään vähän jännitettä.

Kakkososan treeni oli aika sellainen mitä teen yksin ja tahdoin Annen ja Riikan katsovan, mille se näyttää. Siitä myös puhuttiin, että muistaisin käyttää sitä *tokoa* sanaa - olin taas unohtanut. Ja sitten se, että aina treeni ei ala leikillä vaan voi alkaa suoraan *treenillä*.

Hyvät ja _opettavaiset_ treenit ja pieni- ja iso belgialainenkin olivat tosi päteviä. Ja ihquja <3 Kiitti Anne ja Riikka!