Tänään ehdin toteuttamaan sitten sen eilisen suunnitelman - olin hallilla hyvissä ajoin. Tänään jatkui projekti _askel_ ja kyllä se on mennyt parempaan. Ja täytyy nyt kyllä myöntää, että otin yhden pidemmän pätkän ja se tuntui tosi hyvälle :) Mutta askelta taas tehtiin ja mielellään lähtisi edistämään, mutta paikka sitten löytyi kuitenkin kun osasin vain kertoa.

Sitten tehtiin pari stoppia, ihan vaan siksi kun eilen tuli se pikkukömmi, nyt meni hyvin.

Ja sitten mun - ja Poppisen - suosikkia eli ohjattua. Ensin otin pari kertaa merkkiä ja siitä palkkaa. Sitten vein suunnilleen kaikki noutokapulat, oiskohan jotain 8 kpl sinne merkin taakse n. 7-8 metriin  epämääräiseen riviin ja sitten otettiin taas merkkiä. Keskittyi hyvin eikä kapuloilla mitään merkitystä. Sitten vein oikean ja vasemman merkin linjalle ja otin eka merkin, josta palkka, Sitten tokan ja kehuin merkin ja sitten käskin hakea oikean ja vauhdista palkka. Sitten taas merkkiä palkaten ja vielä merkille stop ja kehut ja viivettä ja sitten oikea. Poppis oli tässä kyllä pätevänä! Merkille lähetin enimmäkseen hengailusta enkä perusasennosta. Muutama tuli tehtyä perusasennostakin.  

Tänään leikittiin myös kunnolla ja pelailtiin pelejä. Sitten pidettiin Popin kans tauko ja istuttiin kentällä ja vähän rupateltiin ja relattiin :) sitten oli tarkoitus tehdä kaukoja s-m-s . Sanoin "kaukot" ja otin namit ja älykäs bc alkoi siinä heti tehdä m-s-m vaihtoja ... :D Ainakin se tietää mitä kaukot tarkoittaa! Tänään m-s-m menikin tosi kivasti, tosin me ollaan edelleen ihan siinä samassa vaiheessa kun varmaan 2 kk sitten... Pitäisi varmaan alkaa sitä s-i-s kans tekemään. Avoimen sentään toimii jo, vaikka ei oo kyllä tehty liikkurilla tai muilla häiriöillä.

Onni on oma Poppinen <3