Olipa kivat treenit Telkkisellä Annen ja Mariannen kanssa :) 

Joskus treenatessa tulee sellaisia hetkiä, että oiken tuntee miten *tapahtuu isoja asioita*. Tänään oli ihan ihan superhieno tunne kun Pop teki isojen koirien kanssa evl-paikallaolot. Ja minä sain olla vessakerhossa piilossa! Kaikesta se ihminen onnentunteita elämäänsä ammentaa :) Paikallaolot meni hyvin, maahanmenossa oli vähän turhan kipinöissä ja tarjosi sitä ennen käskyä. Piilopaikallaolot tuntuisi olevan Popilla paremmat kuin että olen näkyvillä.

Treenit Pop aloitti kuitenkin noudolla ja tarkoitus oli kierrättää takaa. No nyt kentällä oli kuitenkin ruutu ja Pop kiersi ruutua...  No itse nouto meni kuitenkin jees.

Ja tästäpä edettiin ruutuun, evl-tyyliin. Nyt merkit parempia aiempaan (Anne sanoi), mutta varmaan edellisestä ruutu-hässäkästä tuli nyt se ruutuun sivusta meno. Kerran pyysin pois kun lähti kiertämään ja meni oikein ja sit tuli taas kierto. Otin sitten suoraan palloruutuun pari ja sen jälkeen ok. Lopuksi palkka merkistä.

Mun suunnitelma oli ottaa toisessa osiossa tunnari, mutta unohdin kapulat kotiin. Annen Nipa teki ohjattua ja siitä sain sitten ajatuksen, että nyt kun on avustajat, että otan Popilla ohjatun liikkurilla. Tätä ei oo tällaisena tehty vielä. Ensin merkkiä pari kertaa ja sit oikea ja uudestaan vasen. Ekalla olisi se kapula kiinnostanut ja pyysin takas ja kerroin, että merkki pitää ensin tehdä. Ja sitten ei ongelmaa, merkkikin hoidettiin siinä matkalla. Ja haettava kapula vielä sivulla.

Nipalla ja Pipsalla meni kans hienosti! :)

Olin ihan hirmu hyvällä mielellä, oli tosi kivaa treenata hyvässä seurassa :) Toki sitten oli taas After-Treenit Hesessä ja siellä kului jokukin hetki...