Annen kanssa Telkkisellä.

Seuraaminen

Tein ympyrää vasemalle ja palkkasin takaosan käytöstä, tässä oli vielä se pallo kainalossa. Sitten pari askelta seuraamista, vasemmalle ympyrä ja palkka. Ja sit samanlainen kahdella ympyrällä. Anne kuvasi ja tämä taitaa toimia.

Liikkeelle lähtöä ilman palloa tai namia. Lähtee joo, mutta ehtii tehdä sellaisen nopean kontaktin tiputtamisen siinä vaiheessa kun nousee ylös. Alkoi se sit sujua ja tätä teen nyt kotona peilin edessä.

Ruutu

Pallo ruudussa ja "missä ruutua". Nyt ei tehnyt banaania vaan .. no jotain mutkittelua. Pitää tehdä ulkona niin saa pitkän matkan. Pari ruudun stoppia, oli hyviä seka ruudun vierestä ruutuun, haki hyvin paikan. Jes!

Nouto

Pitkä matka ja nostosta palkka. Teki molemmat nostot hyvin ja tuli palkalle.

Paikkamakuu

Oli vahän turhan intsinä alussa. Jätin ja menin ihan eteen ja Pop teki ryömimisliikkeen (!) ja sain huomautettua ja aloitin alusta. Ja sitten... Pop teki parhaan paikkamakuun ikinä! Anne vahti kun menin poispäin, olin sitten jossian 15 metrissä ja aika ehkä se 2 min, kehuin välillä sieltä. Pysyi tosi hyvässä ryhdissä ja ihan paikallaan eikä kääntynyt edes lonkalle. Oli paremmassa ryhdissä kuin mitä on, jos olen lähellä. Hyvä Poppis! Toisessa paikkamakuussa haisteli kerran maata ja tästä kielsin ja nousi siitä ylös, mut otin uudestaan ja taas hyvä ilme. Ehkä nyt pitää tehdä näitä, että menen kauemmaksi, mutta pitää olla koko ajan joku vahdissa, kun en itse näe.

Kivat treenit, pysyin treenisuunnitelmassa ja tuo paikkamakuu tuntui nyt hyvälle.

Muuta: Olen periaatteessa koko ajan pitänyt jonkinlaista "viikon teemaa". Esim,. viime viikolla teemana oli stop. Tämän viikon teemana seuraaminen (liikkeelle lähtö & kontakti, pallon häivytys ja takaosa - eri harjoitukset) sekä paikallaolo.

Ja vaikkei Runella ole omaa blogia, niin Runekin treenasi alokasluokan + noudon. Nyt pitää opettaa se seisominen, niin päästään kisoihin. muuten meni aika jees :)