Tänään olikin vuorossa Ponderan perinteinen tokopäivä. Ennen päivän aloitusta, treenattiin kouluttajien Outin, Kirsin, Mariannen ja  Paulan kaa. Tosin Paulan Näpsä ei päässyt. Ja tietty Anne oli kans, sehän on mun firman PR-päällikkö :)

Aloitettiin paikallaololla:

Istumisessa oli haistanut lelua.

Makuussa meni lonkalle. Piilo oli vähän vinossa. En vielä puutu tuohon lonkalle siirtymiseen.

Ruutua ensin paikasta palkaten, sitten merkiltä (jossa meinasi varastaa ruutuun kahdesti), sitten ok ja siitä palkka. Sitten ruutuun stop + maahan, loppukuvio ja palkka keskittymisestä kun kävelin pois. Loppuun yksi voi tyyliin suroaan pallolle.

Nouto, ihan perusnouto, hallin pituudelta. Oli hyvä suora palautus mutta possuili noston. Uusittuna parempi. Sitten heitin kapulan ihmisiä kohti (tai eihän nää nössöt uskaltaneet siinä olla, vaan sirityivät vasta heiton jälkeen kapulan taakse... mistäköhän johtuu... :D ) . Tässä Pop sitten höpsöili, kiersi pylvään ja porukan takaa kapulalle. Palkkasin. Ja uusittuna taas kiersi. Nopeita nämä bordercolliet oppimaan. Sitten tehtiin ihan läheltä ja sit onnistui ja teki itseasiassa tosi hyvän noston. Hyvä osoitus siitä, että näitä todellakin pitää treenata.

Luoksetulon stoppia ja suoraa eri versioilla. Possuili lähdössä, lähti ihan liikenteeseen! Pitää muistaa sitä pysymistäkin palkata!

Seuraamisessa ajatuksena häirikköihmiset. Tästäpä Pop ottikin aika tavalla kierrosta. Päästi ääntä (!!!) ja huomautin kerran napakasti, sitten meni paremmin. Pallo piti myös poistaa, koska odotukset ja jännitys heitti noin paljon kierrosta. Ehdottoman hyvä juttu, että se ääni pääsi ja siihen pystyi tuossa reagoimaan. toinen hyvä juttu oli, että Pop korjasi huomautuksesta toimintaa, mutta ei millään tavalla lössähtänyt tms.

Kaikki jutut tehtiin vuorotellen liike kerrallaan systeemillä. Oli oikeastaan hyvä tämäkin testata miten Pop reagoi tällaiseen. No tässä asiassa se on kyllä hyvä. Kun tehdään, se tekee. Ja kun laitettaan odottamaan, se pötköttelee ja relaa vaikka muut tekis mitä sen edessä. Tämä on tulevaisuutta ajatellen ISO asia.

Omien treenien jälkeen, kouluttajat alkoivat kouluttaa ja minäkin ehdin sitten rupatella osallistujien kanssa. Kiitos kaikille kivasta päivästä!