Viikonloppuna ei tullut treenattua, mutta hyvä se on välillä vaan ulkoilla ja köllötellä. Tosin nolotti vastata. kun Riikka kysyi, miten se seuraaminen kulkee, että ei oo treenattu =/

Tänään tehtiin sitten sisätokot eteisessä. Ensin sitä kontaktia ja seuraamista ja kyllä mä nyt jatkan tällä :) Piti vaan ensin laittaa asenne päälle :) Tein ehket jotain 8-10 toistoa, mutta välillä tietty pelattiin.

Sitten kaukoja ja ihan vaan taas niitä asennonvaihtoja. Meni hyvin ja ei niin hyvin. Mun mielestä kaukot voitas poistaa tokosta.

Lopuski tunnaria :) Tässä on sentään jotain ideaa! Tämä ollut nyt tauolla, mutta kupit  oli kotona, kun oli ajatus vähän treenata Tiolle ja Runelle yhtä juttua. Laitoin ensin kapulat n. 10 ja sitten niitä kippoja sekaan ja yhden alle oman. Nyt odotin rauhassa (t!!!) ja oman ilmaisi laittamalla tassun päälle. No en nyt tiedä, onko se tassun käyttö taas hyvä asia... No sitten piti kokeilla ilman kippoja ja otin ne pois ja ihan rohkeesti kokeilin, että siellä on se oma. Hyvin etsi, mutta nosti väärää (viereistä), tiputti heti ja sitten otti oman. Piti ottaa uusinta ja sitten tosi hyvää etsimistä ja ei nostelua ja kun sattui oma kohdalle otti varmasti ja toi. Tämä on kyllä huisia :) No kipot pysyy kuvioissa mukana :)

Lopuksi Pop vielä piti omaa perusasennossa ja tein vähän häiripitä ja sitten se sai tietysti paaaljon paaaljon kehumista :) Pop on hassu kun sille höpöttelee ja kutittaa mahasta, sen silmät menee ihan vinoon ja näyttää ihan kuin se hihittelisi :D