Eilen piti treenata kunnolla ennen kursseja, mutta lopulta aikaa jäi alle 10 min. Toki siinäkin ehtii paljon, mutta ei niin paljon kuin ajattelin. Aika käytettiin sitten siihen ekaan askeleeseen ja se meni ok. Sen lisäksi tein noutoa. Eka paikallapysymistä. Ekalla nousi, hain kapulan ja uusinnalla pääsin palkkaamaan. Sitten noutoja ilman perusasennosta lähtöä ja oikealta palkka. Kaarroksesta ei jälkeäkään, jeee! Mutta nyt pitää kokeilla pidemmältä matkalta.

Toko A-kurssilaisille Pop näytti vasemmalle käännöstä ja takaosan käyttöä. Tämä on Poppisen mielestä tosi kivaa :) ja aika älyttömän paljon helpompaa selittää kun voi näyttää esimerkin. Pop pääsi vielä toisenkin kerran kehiin, nyt Petolaisille stoppien alkuopetusta näyttämään. Huijasikin yhdessä stopissa ottamalla 2 askelta vielä käskyn jälkeen. Oho.

Treenien jälkeen Pop treenasi vielä uudestaan askelta ja nyt minä olen tästä taas kartalla - ja niin on Poppikin! :) Saatiin vielä kaksi "häirikköä" kiertämään Poppista. Kiitti Veera ja Jaana!