Tässä on taas sitten tehty pikkujuttuja, kuten kaukon tekniikkaa ja perusasennossa kontaktia. Lisäksi se perusasennosta maahanmenon moka ei jäänyt yhteen kertaan siinä möllitokossa, vaan nyt jostain syystä se on ollut vähän kateissa (?) No sitäkin on tehty.

Eilen sitten treenattiin enemmän. Ensin ulkona Lemmarin takana (jossa on mielettömän hyvät valot!) ruutua. Oli hitosti lunta ja ruutumerkitkin hautautui puoliksi lumeen. Nyt oli ajatus tehdä pitkästä matkasta lelulle ja samalla sitä ruudun merkkausta, meni ok. Sitten tein merkki, yhdessä jäi siihen puoleen matkaan mutta odotin niin sitten meni merkille, Seuraavan teki taas hyvin. Sitten piti taas kokeilla sitä merkiltä ruutuun ja meni hyvin. Sen jälkeen palkkailin vielä merkistä (ekalla meinasi lähteä ruutuun, mikä nyt odotettavissa). Sitten vaan peuhattiin siellä lumessa ja pelailtiin pallolla.

Kurssien jälkeen illalla sitten hallitreenit. Tein ensin metallilla noutoa ja liukui taas tassuilla häröillenkapulalle ja olisi varman lähtenyt kaartamaan. No tätä ainakin tehdään sunnuntain koulutuksessa! Palkkailin sit nostoista. Sit ohjattua, kapulat merkin linjalla ja keskimmäinen suunnilleen oikeessa paikassa. Tosi hyvät suunnat :) Ja tässähän se ei liu´ta kapuloita eikä kaarra takaisin tullessa. Onneksi evl:ssa tehdään vain hyppynoutoa, ohjattua ja tunnaria :) Tein sitten vielä merkkiä, että kapulat oli takana. Ekan niin ettei ollut kapuloita - ja sitten vein ne sinne jonnekin taakse. Tämä ok.

Sitten saatiin Liisasta ja Remusta seuraa ja tehtiin paikkamakuu, olin tyytyväinen :) Palatessa taakse mennessä kääntyi lonkalle, pitää tätä nyt vielä erikseen treenaila. Ja otin lopussa perusasentoon ja oli aika yllättynyt. Pitää välillä tehdä tätäkin.  Sitten istuminen, Popilla oli pallo etujalkojen välissä, pysyi tosi hyvin. Käytän nyt sitä palloa  - varmistan ettei varmana menee makuulle. Sitten tehtiin vielä seuraamisen alkua ja eipä se nyt ole oleellisesti parantunut. Mutta pitää jatkaa treenaamista.

Pop oli koko eilisen ihan kreisi - ihan kuin olisi juonut kahvia jotain kolme litraa... Onhan kohtuullisen vilkas muutenkin (just sopivasti ;) mutta eilen oli joku hyperhulluus. Huhhuijaa :)