Hallilla lämpimässä :) Saatiin E-ryhmän koirat paikallaolokaveriksi. Tehtiin eka istuminen, oisko ollut vajaa 2 min ja sit paikkamakuu varmaan jtn 3 min. Istuminen ok, makuussa meni viinoon ja sitten vähän nuuski, josta piti sanoa, ettei se nyt vaan käy. Muuten hyvin. Nyt pitäisi tehdä lyhyttä aikaa ja läheltä, mutta lisätä häiriöitä.

Sitten tehtiin merkkiä. Nyt oli ajatus vahvistaa sitä merkin arvoa. Ensin ihan perusmerkkiä. Sitten oli myös 2 kapulaa. Kerran karkasi kapulalle ja annoin mennä. Sitten tehtiin toisesta suunnasta ja sitten huomasin että yksi kapula oli jäänyt sopivasti oikealle. No tietysti piti kokeilla, että jos vaan kehun merkille ja lähetän oikealle, lähteekö. No lähti .) Mutta sitten taas tehtiin vielä pari kertaa merkkiä vahvistaen. Liukui muuten taas kapulalle ja lopuksi nättejä nostoja.

Sitten tein palkatta maahanmenon, luoksetulon ja stopin. Ekasta stpista istui pätevästi  ja otin uusiksi ja sitten seisoi ja siitä palkkasi. Lopuksi alo hyppyä.

Ja tehtiin me sitä mitä oikeasti tarvii treenata eli *valmis!* ja ekoja askelia.

Kotiin kävellessä  saatiin vastaantulija ihastelemaan "Oi, miten hienosti koulutettu koira" , kun Pop tuli käskystä taakse ja käveli ohi minun oikealla puolella. Voi, että olin tuosta kommentista iloinen! Nuo tilanteet ei ole olleet ihan ongelmattomia ja juuri päivällä sikaili yhden koiran ohituksessa ja meni iitselläkin hermot - ja sekin ärsytti. Kiva, että välillä meidän meno näyttää mukavalle tuolla kylillä liikkuessa.