Telkkisellä jatkettiin tänään suunnilleen samalla setillä kuin eilen. Illalla en ehtinyt enää kotona treenaamaan, joten eiliseen ei tietysti mitään suurta edistymistä odotettavissa.

Ruutu nyt hyvä ja suora ja merkkasi paremmin. Pysäytykset hyviä - eka kyllä meni takalinjaan, kaksi muuta oikein,

Noudossa kaartaa vasemmalle, tai siis ei se ehtinyt ku palkkasin niin nopeesti, mutta nenä näytti sille :) . Kokeilin myös seinän vieressä, mutta Poppis väisti jotan tuuletinta ja kaartoi oikealle. Nooh, pitää tätä vähän treenata.

Seuraamista kuten eilen ja taas videointiin. Käyttää hyvin takaosaa, mutta se eka askel ja sen kontakti täytyy nyt laittaa kuntoon - en tajua miten se on mennyt noin. Ja ihan ekassa treenissä päästi lähdössä vinkasun. Poistin pallon kokonaan ja sit mentiin uudestaan ja oli hiljaa,

Paikallamakuussa Poppiselle uusi tuttavauus BC Indy vieressä. Eka muut istui ja Pop makasi, noin 2 min, olin siellä 15m, juttelin sieltä välillä, oli oikein hyvä! Sitten isot teki makuun jtn 4 min ja Pop jatkoi, kävin antamassa kaksi välipalkkaa ja olin lähempänä kun Anne pujotteli. Mut tästä nyt tosi hyvä fiilis, oli rauhallinen ja tarkkaavainen, (miinuksena kyllä taisi nuuhkaista maata kerran tai kaksi) ja pysyi asennossa.

Tein myös merkkiä pari kertaa ja sitten paikalla istumisen kun muut treenaili vieressä. Pitää tää ottaa nyt kans sit ryhmään.

Meidän kanssa treenaamaan tuli myös Päivi ja Indy. En ole nähnyt Indya varmaan kahteen vuoteen. Indy tuli halliin ja teki treenin. Sitten se kuuli minun äänen ja sile tuli ihana ilme :)  ja siinä me sitten Indyn kanssa höpöteltiin ja hassuteltiin - jälleennäkemisen ilo oli kyllä molemminpuolinen! Ihana Indy <3 Kerran ystävat - aina ystävät.

Kiitti treeniseurasta Päivi ja Indy sekä Marianne ja Pipsa ja Anne ja Nipa :) Kaikilla meni jees!

Eteistreenit: Perusasennossa kontaktia. Sitten oikealle käännöstä. Käännös jo parempi, mut ei vielä se kontakti, minkä siihen tahdon. Ekan askeleen kontaktiin kokeilin muutamaa juttua, katsoo nyt millä jatketaan. Sitten vielä kaukojen s-m-s, nyt seiso-maahan hyvä. Kokeilin seiso-istu - no ei hyvä, ehtii tepsuttaa takatassuilla vaikka miten ohjais - ja tein hi-taas-ti :) . Noo hätäkös tässä, teen tuon seiso-maahan nyt ensin siihen pisteeseen, että pääsen vähän ottamaan etäisyyttä. Loppuun tehtiin vielä paikkaistumista.

Ps. Ja jos nyt joku sattuu ihmettelemään tätä tosi aktiivista bloggausta, niin tämä johtuu nyt siitä, että a) olen lomalla ja b) pitäisi pakata/siivota/muuttaa - kertonee tarpeeksi...