Viime päivät ovatkin pyörähtäneen muuttoprojektissa.  Poppisen elämään jännitystä on tuoneet uudet hajut ja uudet paikat, muuten sen elämä on ollut varmaan aika tylsää. Ei olla tehty mitään järkevää ja se vähä mitä on tehty, on tehty ilman mitään järjellistä suunnitelmaa jne. Yksi hyvä juttu oli kuitenkin, että saikulla tekemäni eteostreemot - ekan askeleen kontaktin vahvistus- oli jó toissapäivänä jees myös ulkona.

Tämän päivän uutinen on ehkä se, että se MINUN treenikenttä onkin luistinrata! Plääh tätä suomalaista talviurheilukansaa... Mutta ei niin huonoa ettei jotain hyvääkin: sen vieressä kaukalossa pelataan jääkiekkoa! Ai miksikö hyvä? No miettikää miten hyvät häiriöt siitä saa - on kuulkaa ihan helposti pauketta!  Kaukalon vieressä on vielä kolmas kenttä - se on kesällä kuulema nurmea - ja siinä me nyt sitten tänään Poppisen kanssa juoksenneltiin, pelattiin ja sitten tehtiin vähän oikeaa ja vasenta + kaikkea hölmöä. Hyvää oli se, että ei kyllä niihin paukauksiin reagointu mitenkään, oli vaan intona kun pääsi vähän riekkumaan.

Kaipa ensi kesänä on olosuhteet kohdillaan... Voi treenata nurmellä, hiekalla ja varmaan siinä kaukalossakin.

Pop on löytänyt uudesta kodista myös uuden nukkumapaikan: matkalaukun. Ettei varmasti  jää matkasta, jos maisema taas vaihtuu :)